Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca en títol
Cerca contingut
Cerca a publicacions
Cerca a les pàgines

Sala Infantil

La Sala Infantil és l’espai destinat als menors de 14 anys, on trobareu tota mena de llibres i materials diferenciats per temes, classes i grups d’edat: llibres d’imaginació, de coneixement, còmics, pel·lícules, revistes, música…

Els llibres d’imaginació, o sigui, els contes, estan diferenciats pels gomets de color.

Els llibres de coneixement, els que parlen de temes com ara història, ciències, medi ambient, art, folklore, tradicions, etc., es distingeixen perquè cadascun porta un pictograma que descriu de quin tema tracta.

També teniu a la vostra disposició dos terminals de consulta ràpida, amb els que podreu gaudir d’una sessió diària de 30 minuts de connexió gratuïta a internet, i quatre més que us serviran per a fer els vostres treballs de l’escola amb els programes que hi ha instal·lats o buscar informació per a fer-los.

I també, a la Sala Infantil, hi ha una secció específica per a les famílies. Es diu “Ser pares“, i conté llibres sobre temes relacionats amb l’educació: alimentació, malalties, educació, psicologia, etc.

Els acompanya una altra interessant i útil secció, “Elixirs emocionals“, integrada per llibres que ajuden a tractar amb delicadesa temes com l’ansietat, les pors, la timidesa, les discapacitats, etc.