Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca en títol
Cerca contingut
Cerca a publicacions
Cerca a les pàgines

Clubs de Lectura

 

El Club de Lectura de la Biblioteca Pública Terra Baixa està integrat per lectors i lectores que es reuneixen un cop al mes per comentar el mateix llibre i posar en comú les seves opinions. Les sessions estan moderades per la professora Neus Oliveras i coordinades des de la mateixa Biblioteca.

Creat l’any 2002, es tracta del Club més antic de la província de Tarragona. Cada any s’organitzen algunes sessions amb la presència dels autors, alguns dels quals han estat Albert Sánchez Piñol, Imma Monsó, Ramon Solsona, Jaume Cabré, Sílvia SolerMiquel Desclot, Emili Teixidor, Màrius Serra, Vicenç Villatoro o Antoni Bassas, entre molts altres.

També, durant el 2020, s’ha engegat el Club de Lectura de la Sala de Lectura de Coma-ruga, i dins la programació del qual s’han llegit i comentat obres d’autors i autores com Stefan Zweig, Gemma Ruiz, Laetitia Colombani, Fernando Aramburu, Agota Kristof o Najat el Hachmi, entre altres.

Així mateix, actualment estan també en marxa dos clubs de lectura més: el Club de Lectura de Teatre i el Club de Lectura, estil alpí, amb muntanyes al fons. Podeu consultar les programacions d’aquests clubs fent clic aquí.

Per a més informació, cal posar-se en contacte amb el personal de la Biblioteca.