Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca en títol
Cerca contingut
Cerca a publicacions
Cerca a les pàgines

XL Lletra Gran

La gent gran queda molt sovint al marge de les activitats i de la dinàmica social que es genera al municipi, sobretot pel que fa al lleure i a la cultura. Amb el projecte XL Lletra Gran es pretén minimitzar aquesta escletxa apropant els recursos i materials de la Biblioteca als centres assistencials de la gent gran amb la intenció de divulgar-los mitjançant la col·laboració de l’alumnat del mòdul en atenció sociosanitària de l’IES Andreu Nin del Vendrell.

El projecte XL Lletra Gran va néixer l’any 2008 en el marc del Pla Educatiu d’Entorn del Vendrell. En aquell moment en formaven part quatre entitats: l’Escola d’Adults del Vendrell, el Centre de Dia Anna Serra, la Residència La Muntanyeta i la Biblioteca Pública Terra Baixa. Durant tots aquests anys de funcionament altres entitats s’hi han anat sumant i han apostat any rere any per continuar formant-ne part.

A dia d’avui, és un projecte d’aprenentatge i servei i de treball en xarxa i col·laboració entre entitats de diferents àmbits del municipi. Actualment, són set les institucions vendrellenques implicades en aquest projecte a l’hora de fomentar el treball per projectes i la sinergia de recursos: el Centre de Dia Anna Serra, la Residència La Muntanyeta, la Llar Santa Anna, la Policlínica Comarcal del Vendrell, l’alumnat del mòdul professional en atenció sociosanitària de l’Institut Andreu Nin, el Servei de Rehabilitació Comunitària Pere Mata del Vendrell i la Biblioteca Pública Terra Baixa.