Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca en títol
Cerca contingut
Cerca a publicacions
Cerca a les pàgines

eBiblio

L’#eBiblioCat és el nou servei de préstec de llibres electrònics per als usuaris de les biblioteques públiques de Catalunya. Compta amb una col·lecció de títols d’obres de ficció i no ficció de diferents gèneres i temàtiques, amb un fons en català, castellà i anglès.

El projecte està impulsat pel Ministerio de Educación, Cultura y Deportes en col·laboració amb el Departament de Cultura de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

Per fer ús d’#eBiblioCat només cal disposar del carnet d’usuari de les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Per accedir-hi, l’adreça electrònica haurà de figurar obligatòriament entre les dades que s’incloguin en la sol·licitud. Un cop un usuari demani un llibre electrònic en préstec, disposarà de 21 dies per a llegir-lo.

Amb aquest servei es vol garantir la descàrrega legal de continguts, que s’ofereix a través d’una plataforma senzilla i oberta als usuaris de les biblioteques públiques de Catalunya per a la lectura de continguts digitals.

Feu clic en aquest enllaç per a més informació.