Generic selectors
Només coincidències exactes
Cerca en títol
Cerca contingut
Cerca a publicacions
Cerca a les pàgines

Maletes viatgeres

“Maletes Viatgeres” és una activitat que ofereix la Biblioteca a les escoles bressol i a l’alumnat de P4 del municipi, emmarcada dins el Pla Educatiu d’Entorn.

L’activitat consisteix en dues sessions d’animació lectora diferenciades.

Pel que fa a les escoles bressol, l’activitat la condueix un professional, el qual és l’encarregat de desplaçar-se al centre educatiu. En cas dels grups de P4 són els alumnes els qui es desplacen a la biblioteca.

En ambdós casos, la Biblioteca proporciona una maleta plena de llibres. Després d’uns dies de tenir la maleta a l’aula, cada nen/a s’endú un conte a casa seva, on el té durant una setmana. Durant aquest temps, tota la família gaudeix del conte i, en acabar aquest termini, el retornen ells mateixos a la Biblioteca. En aquest moment s’atén de manera individualitzada cada família per tal de donar-los a conèixer el servei.

Des de fa uns quants cursos, les maletes viatgeres adreçades a l’alumnat de P4 van a càrrec del grup d’educació i lleure La Ballaruga del Vendrell. En aquest temps, els infants més petits de la vila han conegut personatges tan entranyables com el lloro Xerramecu i l’elefant Tito. Cliqueu aquí i els podreu conèixer.

Els objectius d’aquesta proposta són els següents: incentivar el gust per la lectura, fomentar l’ús social de la llengua catalana i possibilitar que les famílies coneguin la Biblioteca.